Fashionbox

Skådis? Bakom Kameran? Vi söker nya ansikten och människor

     DATUM: 2010-11-30 TID: 23:00:00
Vi söker nu nya människor till kommande projekt, skriv ett mail till [email protected] och berätta lite om dig själv och även bifoga en bild på dig.




Manikyr från Nail Queen för Crew

     DATUM: 2010-11-30 TID: 22:25:00
Vem vill inte ha fina naglar, det unnade vi tjejer oss på Nail Queen i Stinsen. Det är mycket jobb att göra film och vi som var bakom kameran ville unna oss att hålla kameran och klappan med snygga naglar, och tjejerna framför kameran måste självklart också känna sig lite fina. Så vi alla blev bjudna på naglar från Nail Queen, förutom killarna då som vägrade helt att få en gratis manikyr, hah :).

En trevlig dag tillsammans med mycket skratt och snygga naglar.


Nathalia får naglarna torkade

'
Jossi is happy :D


Angi Lycklig över sina fina naglar (som faktiskt blev finast om jag ska erkänna)



Nail queen i Stinsen

Det drar i hop sig mot PREMIÄR

     DATUM: 2010-11-30 TID: 21:30:00
Nu har en del av gänget samlas för att planera den kommande premiären och bestämma de sista sakerna innan det.
Känns otroligt skönt att vara klar med filmen nu och att den är redo för att vissas, och vi känner att det har gått otroligt bra och snart är stunden kommen vi alla väntat på Premiär visningen.

Filmen kommer visas nu på lovet på utvalda biografer och mer information om premiärvisningen kommer visar på den här sidan och på vår Facebook Sida!

När Klippnings gruppen klipper lite *klipp klipp*

 

Vår klippare Tobbe sitter och filosoferar djupt om film


Mitt i Sollentuna, den där natten!

     DATUM: 2010-11-30 TID: 20:27:00
Idag ringde Lokaltidningen  Mitt i Sollentuna till mig, de ville skriva en kort artikel om oss och vårt projekt, och eftersom det är så nära presstid och även vår premiär så kunde det inte bli någon störa artikel tyvärr.
Men det är ialla fall nåt och det är kul att lite media har upptäckt oss också!


Stress, stress, stress...

     DATUM: 2010-11-28 TID: 17:07:32
Några i crew, Usman Tobbe och Kamran har i helgen vart på Åland för att fixa ljudet till filmen. Det blev mycket bättre än väntat och vi väntar nu med stora förhoppningar på att allt ska bli klart inom 2 närmsta dagarna!
Vi har nu fixat in bakgrundsljud och soundtrack som killarna fick hjälp med på Åland av ett gäng schysta snubbar i produktionsbolaget SX2! Grymt nice!!

Idag hade även Jossan, Usman och Natalia ett möte om marknadsföring. Snart ska vi ha premär och det är ju såå viktigt att nå ut till alla. Vi pratade lite om posters, flyers och snart, snart så kommer sista postern ut hörrni! THE ON AND ONLY den där nattens oficiella film-poster.

Vi jobbar för fullt på med möten med organisationer och biografer, varje dag är det något nytt, ett möte, samtal eller massa andra saker. För varje dag ökar stressen och pressen, som Usman sa idag, 24 timmar är inte nog på ett dygn. Förra veckan var till exempel Emma och Natalia på möte med Drugsmart, Emma och Jossan skulle ha möte med Filmstaden i Solna, imorgon ska Jossan och Usman på möte med Sollentuna Kommun, det här är bara några exempel.
Natalia har även fixat till bloggdesignen, thank you very much!

Nu har ni fått en liten ny inblick i vad som försigår!



Poster

     DATUM: 2010-11-17 TID: 14:31:18
Nu är det så att ni kommer kunna se våra affischer lite här och var i sollentuna.

Främst i skolor men även omkring utanför, kanske på din busstation eller vid din matbutik?

Hur som hellst kommer du säkert känna igen den efter att du läst det här inlägget. Vi hade ju en liten omröstning på facebook om vilken vi skulle ta, och det blev denna!!



Wrapparty- lite sent men wtf!

     DATUM: 2010-11-15 TID: 02:30:11







FÄRDIGT

     DATUM: 2010-11-15 TID: 02:22:19
FILMEN ÄR FÄRDIGKLIPPT!

bara lite redigering med ljud och ljus + finslipning kvar! Underbart!

omtagning!

     DATUM: 2010-11-12 TID: 16:05:56
HEJ ALLA SMÅ SÖTA BLOGGLÄSARE

vet ni vad som händer idag?

Jo idag är det ominspelning av en scen med karaktären Josef! Ja, alla gör misstag och ibland märks de inte för ens klippningen ska sätta igång. En scen som från början såg perfekt ut i kameran och på inspelning kan behövas tas om av en pytteliten sak.....
Det är en ganska kort scen så kommer antagligen inte ta så lång tid, men jag antar att det är ett misstag att tänka så. det tar ALLTID mycket längre tid än vad man tror så om det är något vi alla lärt oss under dom här månaderna är det nog att inte vara tidsoptimistiska...det skapar bara bråk när alla ska påpeka hur mycket i tiden man ligger efter. Så ikväll, inga förväntninar på tiden!

I alla fall, ni kan förvänta er en lite överraskning efter dagens inspelning...håll utkik under de närmsta dagarna på facebook sidan. Ni kommer inte bli besvikna!
Red umbrella goes surprise-mode!




Vad händer idag?

     DATUM: 2010-11-09 TID: 13:11:36
Idag fortsätter klippningen i Satelliten. Kanske kommer ännu en till scen bli klar...

och håll utkik

SNART KOMMER TRAILERN!


Intresserad?

     DATUM: 2010-11-08 TID: 20:49:29

Red Umbrella är som sagt ett produktionsbolag, vi finns alltså inte bara till för ett enstaka projekt. Vårt första och aktuella projekt är som sagt Den Där Natten som vi jobbar stenhårt med just nu,

MEN ÄVEN VI HAR REDAN NU FRAMTIDSPLANER!

Vi har redan nu planer på framtida filmer, och kanske är du intresserad av att vara med då? Som statist elelr skådespelare?
Har du en talang som VI borde ta vara på?
Kanske är du bara sugen på att veta mer om vårt projekt, om oss i gruppen eller vad som hellst!

Släng iväg ett mail vettja! Vi kollar den varje dag och är sjukt intresserade av vad just du tycker och tänker.

[email protected]


Logga!

     DATUM: 2010-11-08 TID: 19:32:10
Vårt produktionsnamn har ett namn som ni kanske har märkt, nu har vi även en fin liten logga för att vi lätt ska känna igen oss!
Vi prsenterar här RED UMBRELLA PICTURES!



Piz, Jossan



RSS 2.0