Fashionbox

Klippningen

     DATUM: 2010-10-25 TID: 12:19:09

Igår träffade Usman våra klipapre Tobbe och Sam, de kollade igenom manuset tillsammans och kolalde igenom programmet funal cut lite.

Det känns postitivt inför klippningen och det känns som att killarna know the deal, så att säga. Klippningen kommer troligen att ske 2-3 ggr i veckan, så förhoppningsvis kommer det gå hyfsat snabbt hihi :)

/Jossan


TACK!

     DATUM: 2010-10-24 TID: 03:16:15
Nu när vi är klara med inspeningarna är det dags att gå över till efterarbetet, klippningen! Igår firade vi vår wrap och då va även tobias, en av våra två klippare med oss, skitkul!
Imårn ska vi tanka in resten av de första scenerna i datorn så klippningen kan starta, för er som inte vet så kommer klippningen för det mesta ske i Satellitens lokaler :)

Kolla vår facebook sida Den Där Natten http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Den-Dar-Natten/158197140878797 för updates med bilder från inspelning och wrapparty som snart kommer dyka upp!

Sist av allt vill jag bara tacka vårt trognaste fan, Sebastian Gustavsson! Du är underbar :)
Våra varmaste hälsningar går ut till dig!

Piz out

Den där nattens poster

     DATUM: 2010-10-19 TID: 21:27:34
Vi har nu en poster för vår film som är gjord av duktiga Natalia Varga, jag personligen är väldigt nöjd med den och tycker den passar jätte bra till filmen, men vi kommer även lägga upp 4 till posters senare, så ni får kommentera sen vilken ni tycker är bästa.

WHATS UP?

     DATUM: 2010-10-14 TID: 22:19:58
Idag har kamran vart i kontakt med STIM angående vår filmmusik, it's lookin good!
Imårn blire meeting med Red Umbrella Production för vår absolut sista location som ska bestämmas och som även ska spelas in på lördag morgon. En väldigt viktig scen så det är viktigt att vi hittar ett GR8 ställe imårn...

Jag har även tagit upp kontakten med BRÅ (brottsförebyggande rådet i kommunen) eftersom de ska hjälpa oss med marknadsföringen här i kommunen, förhoppningsvis får vi ett möte till nästa vecka :):)

Vi slutar aldrig göra framsteg! Proud of us!

Piz out, Jaz Majakvist

    


UPDATES

     DATUM: 2010-10-14 TID: 00:53:03
Nu har vi schemat för de sista dagarna, common crew!! Fredag, Lördag, Söndag, Måndag kvar sen är det wrap.
Nu är gruppen på facebook fixad och marknadsföringen drar förhoppningsvis igång redan nästa vecka tillsammans med klippningen.

Nästa vecka ska vi även lämna tillbaka lite lånesaker såsom skor mm.

Cya on friday, då blir det klippa!

Piz out, Jaz Majakvist!

Long time no see!

     DATUM: 2010-10-11 TID: 14:49:40
Ojojoj vad vi har vart upptagna! Ingen har kunnat updatera bloggen...vad är detta!!

Nu ger vi oss in på vår sista vecka med hektiska inspelningar och på lördag är det WRAP på filmningen efter månaders jobb. duktiga har vi vart!

Snart börjar efterarbetet med marknadsföring och klippning där vi även kommer ta in två nya medlemmar i gruppen, våra kära klippare Sam och Tobbias.

Jag kan inte fatta att vi kommit så långt, att vi gjort såhär mycket!
Love you guys, och vänta bara

snart är vi där!!





RSS 2.0